Welkom bij Scoutinggroep Van Wassenaer Van Obdam

Land- en Waterscouting op een prachtige plek in Park de Paauw in Wassenaar.

Lid worden? Klik dan hier.

Clubhuis huren?

Wist je dat ons clubhuis ook te huur is, voor scoutinggroepen, andere jeugd-verenigingen, scholen en kinderpartijtjes?

Welpen vaarweekend

vaarweekend2016De welpen (jongens en meisjes van 7 tot 10 jaar) van scoutinggroep van Wassenaer van Obdam (scouting vWvO) hebben in het weekend van zaterdag 25 juni en zondag 26 juni een vaar/zeilweekend op de Kaag gehad. Samen met de zeeverkenners (jongens en meisjes van 10 tot 17 jaar) hebben de welpen op zaterdag heerlijk gezeild en tussendoor was er tijd voor leuke spellen op boterhuiseiland.

Lees meer: Welpen vaarweekend

Regioavondspel bij vWvO

 IMG 7236 001

De welpen (meisjes en jongens van 7 t/m 11 jaar) van scoutinggroep van Wassenaer van Obdam (vWvO) hebben op zaterdag 19 maart meegedaan met het regioavondspel. Samen met leeftijdsgenootjes van 10 andere scoutinggroepen werd er een leuk en spannend spel gespeeld. Deze keer was het thema: de verjaardag van Koning Fielemon. Koning Fielemon werd 50 jaar maar hij had een probleem, al zijn onderdanen waren meegenomen door de tovenaar van Hamelen. De Koning was ten einde raad want hij had een heel groot feest georganiseerd. De welpen wilden wel helpen om de onderdanen weer terug te vinden en door het doen van diverse spelletjes is dit ook gelukt. De Koning en zijn onderdanen waren erg blij en als beloning kregen alle deelenemende scoutinggroepen een aandenken voor in het clubhuis.

NL Doet en Open Dag

Groepsfoto Open Dag 2016

Het was afgelopen weekend weer gezellig druk bij scoutinggroep van Wassenaer van Obdam (vWvO), scouting vWvO deed namelijk mee met NL doet en had ook nog de jaarlijkse open dag op de planning staan. Op vrijdag en zaterdag werd er druk geverfd, gesloopt, snoei werkzaamheden en andere klussen in en rond het clubgebouw verricht.

Lees meer: NL Doet en Open Dag

FacebookTwitter