Welkom bij Scoutinggroep Van Wassenaer Van Obdam

Land- en Waterscouting op een prachtige plek in Park de Paauw in Wassenaar.

Lid worden? Klik dan hier.

Clubhuis huren?

Wist je dat ons clubhuis ook te huur is, voor scoutinggroepen, andere jeugd-verenigingen, scholen en kinderpartijtjes?

Leiding van scouting Willibrord en scouting van Wassenaer van Obdam doen samen mee met de Iscout

Groepsfoto iScout

De leiding en het bestuur van scouting Willibrord (SWW) en scouting van Wassenaer van Obdam (vWvO) hebben zaterdagavond 3 maart meegedaan met een internationaal scoutingevement genaamd iscout. De iscout is een evenement waarbij we via reisvragen (antwoorden van de reisvragen konden via internet worden gevonden) en doeopdrachten punten konden verdienen. Hoe meer punten hoe hoger in de eindklassering. Uiteindelijk eindigde we op de 80 ste plek van de 424 deelnemende groepen. Een mooi resultaat!!

Lees meer: Leiding van scouting Willibrord en scouting van Wassenaer van Obdam doen samen mee met de Iscout

Rabobank clubkascampagne

De Rabobank organiseert elk jaar een actie waarbij verenigingen en stichtingen een extra financiele bijdrage kunnen verdienen voor hun organisatie. Deze actie wordt de Rabobank clubkascampagne genoemd en dit jaar gaan wij hier als scouting vereniging ook aan meedoen.

Met de opbrengst uit de Rabobank clubkascampagne willen we de verlichting op/rond het terrein verbeteren. Naast de zaterdagmiddag speltakken hebben we ook diverse speltakken die op vrijdagavond draaien. Doordat het terrein niet altijd even goed verlicht is, zijn we in het kader van de veiligheid soms genoodzaakt om activiteiten te verplaatsen/ te cancelen omdat het te donker is. Met het aanbrengen van verlichting op diverse locaties is dit niet meer nodig. Met het lichtplan willen we de veiligheid en duurzaamheid vergroten.

Lees meer: Rabobank clubkascampagne

Belangrijk jaar voor Scouting Willibrord en Scouting Van Wassenaer Van Obdam

badge

Afgelopen zaterdag startte Scouting Willibrord en Scouting Van Wassenaer Van Obdam het nieuwe jaar met leuke spelletjes en spannende tochten. Daarnaast werd er ook een belangrijke mededeling gedaan. Beide verenigingen hebben het voornemen om te gaan fuseren tot één vereniging. Deze voorbereidingen zijn al een tijdje aan de gang maar 2018 is het jaar waarin het moet gaan gebeuren! Aan het eind van het jaar hopen beide verenigingen gefuseerd te zijn.

Lees meer: Belangrijk jaar voor Scouting Willibrord en Scouting Van Wassenaer Van Obdam

Jaarplanningen 2018

Op deze pagina vind je de planningen van alle speltakken. In de planningen staan alle speciale opkomsten en kampen, en de dagen waarop er geen opkomst is, of opkomst op andere tijden dan gewoonlijk. Op alle niet genoemde vrijdagen of zaterdagen, is er natuurlijk een gewone opkomst.

Dit jaar hebben we er voor gekozen, om planningen t/m de zomervakantie te plaatsen. Tzt volgt de plannimng voor het najaar.

FacebookTwitter