Welkom bij Scoutinggroep Van Wassenaer Van Obdam

Land- en Waterscouting op een prachtige plek in Park de Paauw in Wassenaar.

Lid worden? Klik dan hier.

Clubhuis huren?

Wist je dat ons clubhuis ook te huur is, voor scoutinggroepen, andere jeugd-verenigingen, scholen en kinderpartijtjes?

De Rabobank organiseert elk jaar een actie waarbij verenigingen en stichtingen een extra financiele bijdrage kunnen verdienen voor hun organisatie. Deze actie wordt de Rabobank clubkascampagne genoemd en dit jaar gaan wij hier als scouting vereniging ook aan meedoen.

Met de opbrengst uit de Rabobank clubkascampagne willen we de verlichting op/rond het terrein verbeteren. Naast de zaterdagmiddag speltakken hebben we ook diverse speltakken die op vrijdagavond draaien. Doordat het terrein niet altijd even goed verlicht is, zijn we in het kader van de veiligheid soms genoodzaakt om activiteiten te verplaatsen/ te cancelen omdat het te donker is. Met het aanbrengen van verlichting op diverse locaties is dit niet meer nodig. Met het lichtplan willen we de veiligheid en duurzaamheid vergroten.

Spelregels

Iedereen die een rekening heeft bij de Rabobank regio Den Haag mogen stemmen op haar/zijn favoriete deelnemende organisatie(s). De stemperiode vindt plaats van 5 t/m 25 februari 2018 en alle Rabobank regio Den Haag klanten krijgen hiervoor op maandag 5 februari 2018 een unieke persoonlijke code (via de e-mail) waarmee in een veilige omgeving de stem kan worden uitgebracht. Per klant krijg je 3 stemmen en mag je per club maximaal 1 stem uitbrengen. Als je ook lid bent van de bank dan mag je 5 stemmen uitbrengen waarvan maximaal 2 stemmen naar zijn/haar favoriete club mag gaan. Iedere stem is geld waard dus vraag gerust aan familie en/of vrienden die vallen onder de Rabobank regio Den Haag om te stemmen op scouting van Wassenaer van Obdam.

Bewoners uit de volgende steden met een Rabobank rekening vallen onder de Rabobank regio Den Haag mogen daarom stemmen:

  • Den Haag

  • Rijswijk

  • Wassenaar

  • Leidschendam-Voorburg

  • Zoetermeer

  • Benthuizen

  • Voorschoten

De uitslag wordt medio maart 2018 verwacht.

Mochten er naar aanleiding van deze brief vragen zijn dan kan je deze stellen aan Patrick Robijn via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op https://www.raboportaal.nl/regio-den-haag/clubkascampagne/mainmenu/home voor meer informatie.

FacebookTwitter